Hemstädning
Stockholms bästa priser

Städfirma för hemstädning

 Vi är en städfirma som är specialiserade på hemstädning och erbjuder prisvärd och noggrann städhjälp i hemmet. När du bokar hemstädning kommer våra professionella städare regelbundet städa ditt hem så du får det skinande rent – utan att behöva lyfta ett finger. Så, säg hejdå till den tråkiga och tidskrävande uppgiften att städa och fokusera på att njuta av livet och göra det du älskar. Vår hemstäd ingår i RUT-avdraget och priset är från 175 kr / timmen, vilket är mest prisvärt i städbranschen.

Prisvärd städning hemma

Vår ambition är att vara förstavalet för dig som letar efter prisvärd och högkvalitativ hemstädning. Av erfarenhet vet vi att det går att kombinera hög kvalité på städhjälpen och ett bra pris gentemot dig som kund. Därför är vi stolta över att erbjuda branschens mest prisvärda hemstädning från 175 kr / timmen. Så, när du bokar hemstäd från Hello Clean kan du vara säker på att du gör en bra och prisvärd deal.

Boka hos oss
Vi rekommenderar att du börjar med en grundlig uppstartstädning vid ett enstaka tillfälle för att sedan boka hemstäd på abonnemang för det vardagliga underhållet. Det är enkelt att boka städhjälp online på vår hemsida och du kan också ringa eller maila om du har frågor.    Hemstädning Stockholm

Vad ingår i hemstädning?

Ja, vad ingår i hemstädning. Som namnet på indikerar ingår städning av hela hemmet – så det korta svaret är: Allt! När du som kund har hemstäd med Ren Service kan du förvänta dig ett skinande rent hem efter varje städning. Här nedanför kan du se en mer detaljerad städ lista, men utöver detta kan du addera specifika önskemål för just din städning hemma.

Köket

 

WC / badrummet

 

Vardagsrummet

 

Övriga rum

Hemstädning Stockholm

Stockholms Billigaste Städfirma

Vi är stolta över att presentera oss som Stockholms billigaste städfirma med ett brett utbud av högkvalitativa städtjänster till privatpersoner. Vi förstår att det finns många städfirmor i Stockholm, men vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder de mest konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten på vårt arbete.

Vi förstår vikten av att erbjuda kundanpassade tjänster för att möta våra kunders unika behov och preferenser. Därför strävar vi alltid efter att skapa ett personligt förhållande till våra kunder och lyssna noggrant på deras önskemål. Vi är flexibla när det gäller schema och kan anpassa våra städtjänster för att passa in i din vardag.

Som Stockholms billigaste städfirma kan du vara trygg i vetskapen om att du får högkvalitativt arbete till ett överkomligt pris. Vi vill underlätta för våra kunder i deras vardag, ge dem mer tid att spendera med sina nära och kära istället för att oroa sig över städningen.

Kontakta oss idag för att boka en städtjänst av högsta kvalitet till bästa pris. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hålla ditt hem rent och snyggt!

Vad kostar hemstädning?- Pris och jämförelse

Pris för hemstädning varierar från hem till hem, med ett timpris från 219 kronor i timmen med RUT-avdrag. Hur mycket hemstädning slutligen kostar för en kund beror på hur ofta man vill ha hjälp med städning och hur stort man bor. Här ser du våra olika timpriser.

  1. Städhjälp Mån-Tisdag: 175 kr / tim.
  2. Städhjälp Ons-Fredag  195 kr / tim.

 

  1.  

Jämför pris för hemstädning

Städbolag Varje vecka Varannan vecka Var fjärde vecka Ägs av
Hello Clean 219 kr / h 249 kr / h 289 kr / h Familjo
Hemfrid 279 kr / h 279 kr / h 279 kr / h Fidelio Capital
Städarna 279 kr / h 279 kr / h 279 kr / h Fidelio Capital
Maries Puts & Städ 279 kr / h 279 kr / h 279 kr / h Fidelio Capital
Freska 255 kr / h 265 kr / h 275 kr / h Freska
Rent Hemma 219 kr / h 219 kr / h 219 kr / h Freska
Hjälp Hemma 219 kr / h 229 kr / h 239 kr / h Freska
Homemaid 289 kr/ h 289 kr/ h 289 kr/ h Börsnoterat
Veteranpoolen 280 kr/ h 280 kr/ h 280 kr/ h Börsnoterat
Vardagsfrid 265 kr / h 265 kr / h 265 kr / h Vardagsfrid
Hembry 250 kr / h 250 kr / h 250 kr / h Hembry
Strykfritt 229 kr / h 229 kr / h 229 kr / h Strykfritt
Alberts Städservice 239 kr / h 239 kr / h 239 kr / h i konkurs
Bettys Städ 239 kr / h 239 kr / h 239 kr / h Alberts Städservice
Rozen Clean 249 kr / h 249 kr / h 269 kr / h Rozen Clean
Pandy 230 kr / h 230 kr / h 230 kr / h i konkurs
Anne Blom 282 kr / h 282 kr / h 282 kr / h Anne Blom
 

Populära tjänster!


Akutstädning


Vissningsstädning


Fönsterputs


Flyttstädning

FAQ Hemstädning

När börjar städningen?

98 % av alla städningar börjar kl 09.00 på vardagar. På helgdagar och röda dagar börjar vi kl 09.00 eller 11.00.

Måste jag lämna ut nycklar?

Nej, om du garanterar att alltid vara hemma när städningen påbörjas och avslutas behöver vi ingen nyckel.

Är det alltid samma person som kommer och städar?

ja, om ni har avtal (abonnemang) med oss är det alltid samma person som kommer, utom vid sjukdom eller semester. Då skickar vi en vikarie istället.

Hur tecknar jag ett städabonnemang?

Efter att du tagit kontakt med oss, bokar vi in ett första städtillfälle. Är du nöjd med resultaten kan du välja att fortsätta med städabonnemang.

Vad ska jag tänka på vid första städtillfället?

Var gärna hemma vid första städtillfället och se att du blir nöjd med resultatet. Plocka undan leksaker, kläder och andra lösa föremål, för att förenkla städningen. Se till att arbetsbänkar och diskbänk är fria så att de går att rengöra.

Måste jag vara hemma vid första städtillfället?

Ja, det är bra om du är hemma vid första städtillfället för att träffa personen som städar och för att t.ex. visa var städmaterialet finns.

Kan ni göra ytterligare saker än de som ingår i tjänsten?

Ja, vi har en tillvalslista på hemsidan. Är det något du saknar ta gärna kontakt med oss så försöker vi lösa det.

Vilka städmaterial ska jag ha hemma?

Se till att ha en välfungerande dammsugare med tom dammsugarpåse, skurhink med press och vanliga städmaterial såsom allrent, glasputs, köksspray och badrums spray.

Efter första städtillfället, måste jag kontakta er för att få fortsatt städning?

Nej. Vi tar själva alltid kontakt med kunden efter första städtillfället för att höra om man är nöjd och om man är intresserad av att teckna ett abonnemang.

Kan jag känna mig trygg med att kvittera ut nycklar till er?

Ja. Som en del i vårt kvalitetsarbete så har vi ett samarbete med Stöldskyddsföreningen (SSF). Det innebär att alla utav oss utkvitterade nycklar får en personlig stöldskyddsbricka som fästs tillsammans med nyckeln/nycklarna.

Vad händer om vi inte är nöjda?

Om det är något som vi missat i utförandet kan ni alltid ta kontakt med oss så ser vi till att felet avhjälps. Om ni själva åtgärdar felet innan Renservice kontaktas eller får möjlighet att kontrollera felet, utgår ingen ersättning. Det är viktigt att meddela eventuella fel inom 24 timmar efter att städningen är utförd.

Vad händer om något skulle råka gå sönder?

Renservice är ansvarsförsäkrade hos Trygg-Hansa. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. Visar det sig att skadan uppstått pga fel eller brist på information från kundens sida eller tredje part ansvarar vi inte för skadan.

Vad har ni för avbokningsregler?

Vid avbokning tidigare än 72 timmar (helg ej inräknat) före avtalat städtillfälle har kunden rätt till avbokning utan kostnad. Vid avbokning senare betalar kunden enligt följande: 48 timmar (helg ej inräknat) innan städtillfället 50 % av priset, 24 timmar (helg ej inräknat) innan städtillfället 75 % av priset och avbokning samma dag debiteras fullt pris. Notera att avbokningskostnaden inte berättigar till RUT-avdrag.

 
Vad händer om min bostad är hårt smutsad?

Vid hårt smutsad bostad kan städningen inte utföras fullt ut till det avtalade priset, vilket är baserat på en normalsmutsad bostad. I fall där hårt smutsad bostad förekommer, debiteras kunden ett extra tillägg. Godkänner kunden ej tillägget, kommer städning enbart utföras i timmar motsvarande det avtalade priset.

Får man använda RUT-avdrag?

Ja, du får använda RUT-avdrag som skattbetalande privatperson som är minst 18 år vid beskattningsårets utgång. Du behöver vara bosatt i Sverige och vara helt eller delvis bosatt i bostaden där tjänsten utförs. Dödsboet kan bara få RUT-avdrag på uppdrag som har utförts före dödsfallet. Efterlevande familj kan inte få RUT-avdrag för arbete som har utförts i förälders bostad efter dödsfallet.

Hur lång tid tar det att städa min bostad?

Det finns många aspekter att ta hänsyn till vid städning hemma för att ge en korrekt tidsuppskattning. När vi har sett bostaden kan vi ge en mer exakt tidsuppskattning. I vårt utförande utgår vi alltid från de städuppgifter vi åtagit oss, dvs. vår personal är hos dig den tid det tar att utföra dessa.

Varför Ren Service?

Utbildad Personal

Alla våra anställda är utbildade och har fast anställning. För oss är trygghet viktigt och därför omfattas alla av kollektivavtal. Vi har många anställda med svenska som andraspråk och för dem erbjuder vi språkundervisning på jobbet. Vi ser varje individs potential och har intervjuat ett urval av alla dem som gjort karriär hos oss.

Ingen bindningstid

Vår hemstädning eller kontorsstädning har ingen bindningstid. Pausa ditt städabonnemang när du vill, du är alltid välkommen tillbaka när du behöver vår hjälp eller är i behov av service.

Kvalitetsgaranti

Vårt mål är att våra kunder skall vara helt nöjd med våra tjänster och vi ger en nöjd kund garanti, där du som kund har möjlighet att inom 24 timmar efter genomförd städning höra av dig om det skulle vara något du är missnöjd med och få det åtgärdat kostnadsfritt!

Ansvarsförsäkring

Om en olycka skulle vara framme är vi noga med att ha en försäkring som täcker eventuella skador. Såklart är alla våra anställda också fullt försäkrade, både under arbetstid och till och från arbetet.