Om oss

Vi är ett privatägt företag med fokus på kvalitet, miljö och kunskap som verkar i Stockholm sedan 2009.

Ren Service AB skapar rena och fräscha miljöer för både privata hem, arbetsplatser och fastigheter. Vårt mål är att ge våra kunder en enklare och trivsammare vardag. Vi erbjuder städning i alla former, som abonnemang, på avtal eller vid enstaka tillfällen. Vi vet att man både mår och trivs bättre när det är riktigt rent! 

Vi vill gärna ha en öppen och rak kommunikation med våra kunder och uppskattar både ris och ros så att vi som företag kan bli ännu bättre på det vi gör – om detta nu är möjligt. Vi är nämligen övertygade om att du som kund kommer att bli nöjd med det arbete vi utför. Därför har vi en nöjd kund-garanti vilket innebär att eventuella klagomål rättas till så fort som möjligt – helt kostnadsfritt. Med andra ord är vi ett mycket serviceinriktat företag med dig som kund i fokus. För oss är inget uppdrag för litet eller för stort.


Vår målsättning är ett leverera en enkel tjänst på ett professionellt sätt, till marknadsledande priser. Vi erbjuder Hemstädning, Storstädning, Flyttstädning, Fönsterputs och Kontorsstädning i Stockholm.

Vi utför flera tusen städningar varje månad. Tillväxten fortsätter och vi får nya kunder och medarbetare varje månad.

Du hittar Ren Service på följande orter i Stockholm; Lidingö, Täby, Danderyd, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Bromma, Huddinge, Enskede, Johanneshov, Kungsholmen, Nacka, Hägersten, Älvsjö, Haninge, Djursholm, Järfälla, Tyresö, Upplands Väsby, Ekerö, Rönninge, Vaxholm, Ingarö, Stavsnäs, och Upplands bro