Om oss

Vi vet hur svårt det kan vara att hinna med en löpande städningen i vardagen. När du anlitar Rena Hem slipper du smuts och damm och kan istället njuta av ditt hem varje dag – året om! Våra kunder finns i hela Stockholm och vi jobbar ständigt på att förbättra vår service till dem.

Kompetens och utbildning

Som städföretag har vi på renservice.se högt satta mål när det gäller service och kompetens på utförandet av våra tjänster. Och våra medarbetare är den allra viktigaste resursen för att uppnå det målet! Därför utbildar vi kontinuerligt vår personal i flera olika steg.

Efter genomgången teoretisk utbildning får nyanställd personal gå parallellt med en erfaren städare för att lära sig hur vi arbetar. Därefter avläggs både ett teoretiskt och ett praktiskt prov med bland annat städning av en provlägenhet som besiktas av våra städledare.

Anlita oss

Med Renservice får du alltid flexibla och personliga tjänster för städning av kunniga personal. Våra medarbetare är fullt försäkrade och har tecknat sekretessavtal för din trygghet som kund. Kontakta oss på mail [email protected] eller telefon 08-38 58 98 så hjälper vi dig med din bokning.

RENSERVICE – Stockholm

Städservice i toppklass

Renservice © 2018 - webbdesign av Laith Tech